Articole de specialitate Noutăți Legislative Resurse Umane

FSE „SPIRU HARET” solicită majorarea salariilor și drepturi suplimentare pentru toți angajații din învățământ

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” a înaintat Ministerului Finanțelor Publice și Guvernului României un  set de propuneri privind modificarea și completarea proiectul Ordonanței de urgență a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetar, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Aceleași propuneri au fost transmise și susținute în Plenul Consiliului Economic și Social de astăzi, 17 decembrie 2022 de domnul președinte Marius Ovidiu Nistor (membru al Plenului, reprezentând C.N.S.L.R. – FRĂȚIA, la care federația noastră este afiliată).

Plenul CES a avizat favorabil proiectul Ordonanței de urgență a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu amendamentele prezentate în ședință – inclusiv toate amendamentele F.S.E. „SPIRU HARET”.

Menționăm că proiectul Ordonanței de urgență a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative a fost publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice pe data de 29 noiembrie 2022. Deși termenul de transmitere a propunerilor privind materialul în cauză este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ministerului, proiectul ordonanței de urgență a fost inclus pe ordinea de zi a Plenului înainte de încheierea dezbaterii publice.

Mai jos aveți adresele înregistrate la Guvern și MFP.

Adresa FSE SPIRU HARET-Guvern – propuneri OUG masuri fiscal-bugetare

Adresa FSE SPIRU HARET-MFP – propuneri OUG masuri fiscal-bugetare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *