Bacalaureat Evaluare Nationala Gimnazial Liceal Profesional Resurse Umane

A apărut Ordinul ME privind aprobarea normelor de plată a personalului din cadru comisiilor desemnate în cadrul concursurilor și examenelor din această vară

Ministerul Educației a emis Ordinul nr. 3988/15.06.2021 privind aprobarea normelor de plată a personalului din cadrul comisiilor desemnate în cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar și examenului național pentru definitivare în învățământul preuniversitar, pentru organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat, în învățământul profesional de stat și în învățământul dual pentru calificări profesionale de nivel 3, conform Cadrului național al calificărilor, evaluării naționale a absolvenților clasei a VIII-a, examenului național de bacalaureat, examenelor de absolvire/certificare a calificării profesionale pentru învățământul profesional, liceal și postliceal, sesiunile anului 2021.

Sumele pentru cei care vor participa în organizarea și desfășurarea examenelor vor fi majorate cu rata inflației ( 2,6 %). În plus, au crescut sumele pe care le vor primi persoanele care vor participa la supraveghere. Astfel, supraveghetorii de la Evaluarea Națională vor primi 100 de lei/zi, iar cei de la toate celelalate examene/concursuri vor primi 110 lei/zi.

Ordinul poate fi descărcat de aici: 2021_OME 3988_15.06.2021_ plata comisii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *